Pastan kaverina tarjoilin basilika-valkosipulimarinoituja kasviksia, nammmm!
500g nauhapastaa
2 keltuaista
2 sitruunan kuori, raastettuna
2 sitruunan mehu
150g parmesanjuustoa, raastettuna
nippu tuoretta basilikaa
suolaa, sitruunapippuria
2 keltuaista
2 sitruunan kuori, raastettuna
2 sitruunan mehu
150g parmesanjuustoa, raastettuna
nippu tuoretta basilikaa
suolaa, sitruunapippuria
"Laita pastat kiehumaan. Sekoita kulhossa (itse tein suoraan tarjoiluastiaan) keltuaiset, raastetut sitruunankuoret sekä mehu, raastettu parmesanjuusto ja hienonnettu basilika keskenään, mausta. Kun pastat on valmiita, sekoita ne kastikkeen joukkoon - suosittelen kattilasta suoraan nostamista, koska pastan mukana tuleva pieni määrä keitinvettä tekee kastikkeelle sen tarvitseman loppusilauksen - muuten pastasta saattaa tulla hieman kuivahkoa."
:)
Lisukkeena olisi siis paprikaa, kesäkurpitsaa ja sieniä, jotka paistoin pannulla. Sitä ennen ne oli muhimassa marinadissa tunnin-pari, valitettavasti en muista ihan tarkalleen mitä kaikkea ja missä suhteessa siihen marinadiin tuli.. oli nimittäin aika onnistunut setti, pitää toivoa että ens kerralla onnistuu yhtä hyvin - sitten lupaan kirjottaa ohjeenkin ylös.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti