keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

lindströmin pihvit

...ilman jauhelihaa. Jos siitä tykkää, niin soijarouheen voi ehdottomasti korvata 400g:lla. Ja jos vähän laiskottaa, niin käytä etiikkapunajuuria - niitä ei tarvi keittää ennen käyttöä :) Täytyy myöntää, että jossainvaiheessa paistourakkaa iski epätoivo ja olin varma, että olin epäonnistunut ja pahasti....onneksi en kehannu luovuttaa ja makuhan tietty korvas taas vähän karun ulkonäön. Toivottavasti ens kerralla muistan käyttää sellasta paistinpannua, johon kaikki ei pala automaattisesti kiinni :D

lindströmin pihvit
2 isoa punajuurta
1 peruna
2dl soijarouhetta
3dl vettä
kasvisliemikuutio
1rkl valkoviinietikkaa
1tl sokeria
1tl suolaa
1 punasipuli
2 valkosipulinkynttä
purkki kermaviiliä
2 kananmunaa
2rkl vehnäjauhoja
2rkl perunajauhoja

- kuori ja raasta punajuuret ja peruna
- mittaa soijarouhe kulhoon ja lisää kuuma kasvisliemi
- keitä punajuuriperuna -raaste valkoviinietiikalla sekä sokerilla ja suolalla maustetussa vedessä
- valuta raasteseoksesta ylimääräinen vesi ja lisää soijarouheen joukkoon, lisää myös kermaviili sekä mausteet (ite käytin jauhelihamaustetta, mustapippuria ja suolaa) ja jauhot, viimeisenä kananmunat
- kuullota hienonnetut sipulit & valkosipulinkynnet pannulla ennen taikinaan lisäämistä
- paista pihvit pannulla, n. 5min/puoli



oikeesti nää oli ihan tosihyviä vaikka ulkonäkö on vähän epäilyttävä ja tuo mun puhelimen kamera
kyllä vääristää väritki aika taidokkaasti....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti