keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Kasvis-currywokki

Apua, ruokabloggailut on jääny hävettävän vähälle huomiolle! Pakko myöntää, että musta on tullut tietynlainen työnarkomaani. Ja liikuntahullu. Ja lukutoukka. Ruokaa rakastan edelleen ja kokkailen toki, mutta aikaa bloggailulle on...hävettävän vähän. Anteeksi!

Inspiroiduin maikkarin Mitä tänään syötäisiin? -ohjelmasta, kun siinä kokkailtiin wokkia yksi kaunis päivä muutama viikko takaperin. Wokkia - ahhh, sehän ois loistavaa ruokaa! Ja helppo ottaa myös evääksi töihin mukaan. Ei muutaku kaupan kautta kotiin ja wokit tulille :)


KASVIS-CURRYWOKKI
kerä kiinankaalta500g porkkanoita
250g sieniä
punasipuli
(suippopaprikan jämä)
1prk GoGreen mustapapuja (käyttövalmis)
loraus soijakastiketta
1rkl tomaattipyrettä
1tl (reilu:D) punaista currytahnaa

1. Paista öljyssä pannulla suikaloidut sienet ja sipuli, niin että sipuli pehmenee. Nosta syrjään.
2. Laita suikaloidut (sellaisia ohuita tikkuja) porkkanat sekä paprikasuikaleet pannulle. Paista niin kauan, että porkkanat alkaa pehmetä.
3. Lisää suikaloitu kaali ja huuhdotut pavut.
4. Mausta soijakastikkeella, tomaattipyreellä ja currytahnalla. Sekoita hyvin, anna muhia vielä valmiina hetki kuumassa pannussa ennen syöntiä.



Ja kylläpä oli hyvää. Maukasta ja täyttävää! Innostuin wokkailusta niin paljon, että taidan ensi viikollakin herkutella wokilla. Ehkä mä rupean vähän aktiivisemmaksi ja jaan sen reseptin tänne hieman nopeampaa ;) Tai sitten muita reseptejä, joita oon kehitellyt tässä alkuvuodesta.. nekin varmaan teitä kiinnostais?

2 kommenttia:

  1. onpa tää blogi täynnä ihania reseptejä! paljon löytyy itellekin kun kasvissyöjänä tykkään just esim papuja käyttää :) ! kiitos vinkeistä, itseasiassa otin jo pari reseptiä talteen;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit!! :) Yritän jatkossa olla aktiivisempi tän ruokablogin suhteen :D

      Poista