lauantai 17. marraskuuta 2012

Katkarapupastaa

Ei, ei sittenkään lihajuttuja - edelleenkin olen kiertänyt lihaosaston kaupassa kaukaa :D Halusin kokeilla kesäkurpitsapastan tekoa, koska vehnäallergian vuoksi en normaaleja pastoja enää viitsi syödä. Idean katkarapukastikkeeksi sen kaverina sain foodie.fm appsista - en kyllä muista millainen se alkuperäinen resepti oli, mutta ei siinä ainakaan katkarapuja ollut! Kastike oli tosi simppeli ja helppo, mutta ahh niin maukas.


TULINEN KOOKOS-KATKARAPUPASTA
tuore chilipalko
2dl kookosmaitoa
200g katkarapuja
1dl mantelirouhetta
1rkl ginger&sesam -kastiketta

"Kuumenna hieman öljyä kattilassa ja kuullota siinä hetken aikaa hienonnettua chiliä. Lisää kookosmaito kattilaan sekä sulatetut katkaravut ja mantelirouhe. Mausta kastike ruokalusikallisella ginger&sesam -kastikkeella."

Kuulostaako helpota? Sitä se olikin! Kesäkurpitsapastahan syntyy kun kesäkurpitsasta kuorimaveitsellä suikaloidaan lastuja joita sitten keitetään suolalla maustetussa vedessä reilu pari minuuttia. Healthy and yummy!

2 kommenttia:

  1. Näyttää hyvältä. Kantsii kokeilla myös sitä avokadopastaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ehkä se joskus pitää kerta on niin hypetetty! :D

      Poista