maanantai 1. huhtikuuta 2013

Mehevä kesäkurpitsa-broilerivuoka

Idea kesäkurpitsalasagnen tekemisestä on sykkinyt päässä jo pidemmän aikaa. Koska perus lasagnen vääntäminen ei inspiroinut, enkä edes pitkään aikaan syönyt lihaa, idean toteuttaminen jäi. Kunnes keksin reseptiin pienen lisätwistin ja onnistuinkin luomaan aika mielenkiintoisen kokonaisuuden.


KESÄKURPITSA-BROILERIVUOKA
kesäkurpitsa
2dl linssejä
raastettua inkiväärtä
sipuli
2 valkosipulinkynttä
250g broilerin fileesuikaleita
purkki ananasmurskaa
2dl kookoskermaa
1rkl tahinia

1. Viipaloi kesäkurpitsa juustohöylällä "levyiksi" ja laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
2. Laita huuhdellut linssit kattilaan kiehumaan.
3. Kuullota raastettua inkiväärtä pannulla oliiviöljyssä hetki, lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.
4. Lisää broilerit pannulle ja paista ne kypsäksi.
5. Lisää pannulle keitetyt linssit, ananasmurska,kookosmaito ja tahini. Mausta kastike vielä currylla halutessasi.
6. Laita kastiketta uunivuoan pohjalle ja lisää päälle kerros kesäkurpitsalevyjä. Tee tämä niin monta kerrosta, kuin tavaraa riittää - niin että päällimäiseksi jää kastike.
7. Paista uunissa 20minuutin ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti