Tähän munakkaaseen, niinku yleensä aina, päätyi jääkaapin jämäainekset. Munakkaat on kyllä ihan liian aliarvostettuja!
PERUNAMUNAKAS
peruna
1-2rkl oliiviöljyä
½ punasipuli
tomaatti
½dl soijarouhetta
2 kananmunan valkuaista
kananmunan keltuainen
suolaa, mustapippuria, chili-, paprika- ja grillimaustetta
1-2rkl oliiviöljyä
½ punasipuli
tomaatti
½dl soijarouhetta
2 kananmunan valkuaista
kananmunan keltuainen
suolaa, mustapippuria, chili-, paprika- ja grillimaustetta
Ja näin toimin:
"Siivuta peruna ja puolita siivut, laita paistumaan pannulle öljyyn. Kun perunat on valmiita, lisää pannulle hienonnettu punasipuli sekä tomaatit. Lisää pannulle turvotettuun soijarouheeseen sekoitetut ja maustetut kananmunan valkuaiset ja keltuainen. Ripottele päälle juustoraastetta ja paista mieleiseksesi."
"Siivuta peruna ja puolita siivut, laita paistumaan pannulle öljyyn. Kun perunat on valmiita, lisää pannulle hienonnettu punasipuli sekä tomaatit. Lisää pannulle turvotettuun soijarouheeseen sekoitetut ja maustetut kananmunan valkuaiset ja keltuainen. Ripottele päälle juustoraastetta ja paista mieleiseksesi."
Uskokaa tai älkää, hyvää oli.
PS Turvotan soijarouheet hieman runsaaseen veteen, jotta siitä jää nestettä munakkaseenkin.
PS Turvotan soijarouheet hieman runsaaseen veteen, jotta siitä jää nestettä munakkaseenkin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti