maanantai 8. huhtikuuta 2013

Ihana kasvispiirakka

Herkuttelen piirakalla aivan liian harvoin enkä edes keksi syytä miksi?! Piirakkahan on älyttömän helppoa tehdä ja ahhh, tämä resepti varsinkin on älyttömän herkullinen, suorastaan suussasulava :) Pohjakin on ihanan rapea, kun sen esipaistaa. Niin ja huomattavasti terveellisempi versio perinteisestä piirakkapohjasta!

Nauttikaa :)


KASVISPIIRAKKA
2dl spelttijauhoja
2dl tattarirouhetta (tai kaurahiutaleita)
2tl leivinjauhetta
1tl suolaa
3rkl (valkosipulin makuista) oliiviöljyä
1,5dl vettä

"Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää oliiviöljy ja vesi. Painele taikina piirakkavuokaan ja esipaista 10minuuttia 200asteisessa uunissa."

2 kananmunaa
200g ranskankermaa
1dl juustoraastetta
sitruunapippuria, valkosipulimaustetta
sitruunan mehua

sipuli
tuore chili
kesäkurpitsa
paprika

"Hienonna sipuli ja chili sekä kasvikset ja pehmennä niitä paistinpannulla. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja mausta täyte. Levitä kasvikset esipaistetulle piirakkapohjalle ja levitä täyte tasaisesti päälle. Paista piirakkaa 200asteessa 15 minuutin ajan."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti