maanantai 24. syyskuuta 2012

Välimerelliset paprikat

Pitäisköhän mun alkaa olla huolestunu tästä mun huonomuistisuudesta? Taaskaan tää mun ruokakokeilu ei vastaa ihan mun odotuksia, koska unohdin jotain tärkeetä kauppaan - jalopenot nimittäin! Mulla oli visiona ihanan tuliset täytetyt paprikat, mutta jouduin sitten hieman inspiroimaan. Eikä kyllä haitannu sinällään, jalopenot löysi korvaajansa ja makua oli vaikka muille jakaa :) Kasvisruokailu on kyllä niin helppoa ja maistuvaa, namnam!



TÄYTETYT PAPRIKAT
2 paprikaa
1dl kuskusia
0,5dl soijarouhetta
aurinkokuivattuja tomaatteja
mustia kivettömiä oliiveja
½ punasipuli
2 valkosipulin kynttä
chili-valkosipulikastike, chilimauste, paprikamauste
juustoraastetta

Ja näin helppoa se oli:
"Keitä kuskus oliiviöljyllä maustetussa vedessä (1dl kuskusia, n. 2dl vettä) ja nosta kulhoon odottelemaan. Keitä turvotettuja ja maustettuja (suola, pippuri, jauhelihamauste) soijarouheita (0,5dl soijarouhetta, 1dl vettä) ja lisää kuskusin joukkoon. Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja oliivit pienemmiksi. Kuullota pannulla öljyssä hienonnetut sipulit ja valkosipulit. Sekoita kaikki keskenään ja mausta chili-valkosipulikastikkeella sekä chili- ja paprikamausteella. Puolita paprikat pystysuunnassa ja tyhjennä siemenet jne. sisältä. Lisää täyte paprikoihin ja annostele juustoraastetta oman maun mukaan paprikoiden päälle. Paista uunissa keskistasolla 200asteessa noin 15minuutin ajan tai kunnes juusto on ihanan kullanruskeaa, omani olivat uunissa melkein 20minuutin ajan."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti